Jogurt

Jogurti është produkt ushqyes i qumështit i cili ndikon pozitivisht në organizmin dhe shëndetin tuaj. Përmban përbërës të rëndësishëm të cilët ndihmojnë në mirëmbajtjen e vitalitetit të organizmit. Jogurti i “Agro Munevere” është zgjidhja e duhur për të gjithë ata që duan gjatë gjithë ditës të ndihen të përkrye.

 

Category:
Yndyrë 3.2 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
Proteina 3.1 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
Materie thatë 8.6 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
SASIA 1 и 0.5 L