Bio Yogurt

Jogurti është produkt ushqyes me qumësht i cili ndikon pozitivisht në trup dhe shëndetin tuaj. Ai përmban përbërës të rëndësishëm që ndihmojnë në mirëmbajtjen e gjallërisë së trupit.Jogurti “Agro Munevere” është zgjedhja e duhur për ata që duan që gjatë gjithë ditës të ndjehen të përsosur.

 

Category:
Yndyrë 3.2 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
Proteina 3.1 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
Materie thatë 8.6 {860c57e7863ef6e4472f40c92f513ad7f801cf230c25c0812df890b5a7a24e64}
SASIA 1 L